Política de privacitat i condicions d'ús

1. Introducció

Les condicions generals de venda descrites a continuació, regeixen exclusivament les relacions contractuals entre qualsevol usuari de la pàgina web ricentum.com i el venedor Palau 56 GIP SL, en endavant Ricentum, domicili social a Av. Alcalde Palau, 56 1r 5a, d'Amposta ( 43870 ), Espanya i amb el NIF / CIF nombre B43880699.

Aquestes condicions generals de venda són aplicables i reemplacen qualsevol altra condició general, excepte en cas d'anul·lació prèvia, expressa i escrita. Ricentum pot ocasionalment modificar els articles de les seves condicions generals, pel que és aconsellable que aquestes siguin llegides en cada visita de la pàgina web www.ricentum.com. Aquestes modificacions són atribuïbles a partir de la seva publicació a Internet / venda en línia i no podran aplicar-se als contractes conclosos anteriorment o venda en botiga directa. Cada compra a la pàgina web es regeix per les condicions generals aplicables en la data de la comanda. Considerem que una vegada que hagi fet una comanda, haurà acceptat sense reserves les nostres condicions generals de venda després d'haver llegit.

Accedint al nostre portal, vostè es compromet a respectar les condicions generals, d'utilització i de compra.


2. Informació sobre els productes

Ricentum en relació a la informació que s'ofereix a la seva pàgina web amb referència a les característiques essencials dels productes mitjançant descripcions de fitxes tècniques procedents de les empreses col•laboradores així també com els fabricants. Tot això, es realitza mitjançant les dades tècniques, sempre respectant els estàndards del mercat actual.


3. Preus

Els preus de venda indicats en aquesta web es mostren en euros. L'IVA està inclòs en els nostres preus, però no les despeses d'enviament. Les despeses d'enviament corren per compte del CLIENT - USUARI s'afegiran al total de l'import dels productes seleccionats un cop realitzat la comanda.

Ens reservem el dret de modificar els nostres preus en tot moment. No obstant això, ens comprometem a aplicar les tarifes en vigor indicades al Portal en el moment de la realització de la seva comanda.


4. Disponibilitat

Cal tenir en compte que les comandes seran enviades dins dels límits d’stock disponibles.

Si un dels articles comandes no estigués en stock, ens comprometem a enviar-li un correu electrònic en un termini de 15 dies ( a partir de la data en la qual va realitzar la comanda ) per comunicar-li el termini en que podrem enviar-li el / els produte ( s ).

Si algun dels productes de la seva comanda no estigués disponible, ens comprometem a enviar-li els productes disponibles i regalar les despeses d'enviament de la resta de la seva compra. Li proposarem enviar-li en substitució del producte indisponible, un article de qualitat i preu equivalent. En cas de rebuig, procedirem al reemborsament de l'esmentat producte. Per tornar el producte té les indicacions a l'apartat "Dret de devolucions o reemborsament" d'aquestes condicions.


5. Realització de la compra

Ricentum intenta proporcionar un sistema fàcil, que proporciona al client major rapidesa a l'hora de realitzar les seves compres . Els passos a seguir són els següents:

  • A la nostra pàgina oficial trobareu l'apartat "Botiga" on trobarà tots els productes que es troben per la venda en línia.
  • Després pot escollir el producte desitjat, el qual li detallarà les dades tècniques del producte, PVP, etc. Amb només prémer en AFEGIR CARRET DE LA COMPRA, el qual tindrà l'opció de modificar la seva cistella, afegir o eliminar productes. Sempre podrà comptar amb l'opció de "seguir comprant" o de “formalitzar demanat” per tancar la seva compra.
  • En el formulari de compra només haurà d'omplir les dades de l' usuari de forma correcta, procedirà a confirmar la compra.
  • Immediatament rebrà un correu electrònic amb el número de comanda i el detall de la mateixa.
  • El preu total pot variar en funció del pes del producte, ja que es tracta de productes pesats.
  • Rebrà la factura original amb la comanda.
  • Per modificar alguna comanda n'hi haurà prou amb dirigir-se a 1947@ricentum.com


6. Mode d'enviament

Els productes comprats a Ricentum seran enviats a Espanya ( Península, Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla ). No es faran enviaments fora d'Espanya.

La comanda serà enviada a l'adreça que consta en el moment en que es realitzi la seva compra.

Amb aquesta modalitat d'enviament rebrà la seva comanda en un termini de 48 hores mitjançant l'empresa de transports MRW. No obstant això, el temps o termini de lliurament podria variar segons l'article seleccionat i la seva disponibilitat.

Li aconsellem que en rebre el seu paquet verifiqui que tot sigui correcte, d'acord amb la seva comanda i en perfecte estat. Si no estigués d'acord amb els articles lliurats indiqueu a mà a l'albarà les anomalies trobades en rebre'l.

Només s'acceptaran les devolucions de productes en el seu estat original, és a dir , en el seu embalatge original en perfecte estat, així també, amb els seus pertinents accessoris i manuals.

Per tant, i per evitar retards amb el seu enviament, li preguem que ompli el formulari de compra degudament, sent totes les dades marcades amb un asterisc imprescindibles per a la realització de la comanda i per tant la compra. No obstant això, per a qualsevol comanda superior als barems predeterminats per l'empresa, se li demanarà el lliurament d'una còpia del document d'identitat en el moment del lliurament de la comanda a la seva residència com en el processament del pagament que ha d'enviar per fax o correu electrònic.

Lamentem les molèsties que podem causar però per a efectes de protecció o fraus, l'empresa aplica aquestes mesures de seguretat per protegir al màxim els interessos i beneficis dels nostres clients així també com el reforçament de la nostra fidelitat als usuaris de la nostra web.

Si la nostra empresa d'assegurances o el nostre departament de seguretat sospiten alguna anomalia o frau, ens reservem el dret de cancel•lar la transacció per motius de seguretat.

En cas d'anul·lació de la seva comanda o de ruptura d'estoc , susceptibles d'un reemborsament, aquest últim es realitzarà mitjançant la forma de pagament realitzada en el moment de la compra.


7 . Dret de devolucions o reemborsament

L'usuari disposa de SET (7) dies hàbils per retornar un producte amb el qual no estigui satisfet. Dins d'aquest termini, podrà retornar aquest producte juntament amb la factura i el formulari de devolució correctament emplenat i una carta signada, informant la causa de devolució i dades del client.

Les despeses d'enviament aniran a càrrec del client.

Sense perjudici de les garanties legals aplicables, li recordem haurà d'informar d'aquesta devolució per via telefònica al nostre centre d'atenció al client 977704531 i de forma escrita via e-mail: 1947@ricentum.com o per correu ordinari a la següent adreça: Ricentum, Av. Alcalde Palau, 56 1r 5a, Amposta (43870), Espanya, el mateix dia o com a màxim un dia laborable després de la recepció de la comanda.

Li preguem ens torni la mercaderia per correu certificat o amb una assegurança que podrà fer amb la companyia de transports pel valor del producte. Aquesta assegurança serà necessari en cas de despulla o pèrdua de la mercaderia per part de la companyia de transports. En qualsevol cas, les eventuals despeses de la devolució corren a càrrec del client.

Només s'acceptaran els productes que siguin enviats amb el seu embalatge original, en estat nou i complet. No s'acceptaran articles que hagin estat enviats incomplets, espatllats, o bruts per part del client.

8. En cas de reemborsament:

Si es retorna el producte en els SET (7) dies següents a la data d'enviament de correus o albarà d’enviament de l'empresa de transport utilitzada a partir del lliurament al seu domicili, tal com indica la llei d'ordenació del comerç minorista, Ricentum li reemborsarà en efectiu, mitjançant transferència bancària si el pagament l'ha realitzat d'aquesta manera, i si ha pagat amb targeta de crèdit se li realitzés la devolució a la targeta de crèdit utilitzada en el moment en què va realitzar la seva compra.


9. Litigis i responsabilitats

Aquestes condicions d'ús es regeixen per la legislació espanyola, Ricentum, l'usuari se sotmeten als Jutjats i Tribunals d'Amposta, per a qualsevol controvèrsia que pogués derivar de la prestació dels serveis objecte d'aquestes condicions d'ús.


10. Comentaris i Crítiques

Totes les opinions redactades pels nostres usuaris són controlades per un equip especialitzat en l'àmbit. Si aquestes opinions infringeixen la llei o les lleis ètiques o morals ( publicitat abusiva , difamació , insults , comentaris fora de tema ... ) Ricentum es reserva el dret de prendre les accions jurídiques pertinents.

Enviament en 48 hores.
De la nostra finca a casa seva en 48 hores.
Li enviem la seva comanda gratuïtament si supera els 80€. I per a la resta d'enviaments tenim la tarifa que millor combina seguretat, qualitat i preu.
Si la seva comanda arribés malmesa per qualsevol motiu, li enviem una altra comanda igual a la seva.
facebook de Ricentum twitter de Ricentum