FAN ZONE RICENTUM
Experiències grastronòmiques dels seguidors ricentum

experiències Ricentum
Paella de marisc

Paella de marisc

Un diumenge feiem una sortida amb la nostra barca, teníem convidats i vàrem decidir cuinar per primera vegada un arròs Ricentum del que ens van regalar 4 Kg uns amics per Nadal amb l'advertiment que era un arròs molt exclusiu amb edició limitada perfecte per a sibarites i el vam acompanyar d'un bon champagne francès.
El dia va ser perfecte, els convidats encara ens recorden ara el fantàstic arròs que vàrem cuinar dalt la barca. Un arròs que et fa sentir diferent, exclusiu amb una presentació molt elegant, el descobriment d'un tresor gastronòmic d'aquells que et fan sentir molt especial.

Roger i Mercè

Barcelona

Arròs cuinat en foc de llenya per a celebrar la collita

Arròs cuinat en foc de llenya per a celebrar la collita

Imatge d'arròs Ricentum reserva de la familia, cuinat de forma tradicional amb foc de llenya igual que durant anys han vingut fent els nostres avantpassats a la finca familiar el dia en que se celebra la collita d'arròs bomba Ricentum. Aquesta és una imatge de l'arròs que es va cuinar per a la familia i amics el dia de la collita de l'any 2012.

Ricentum

Delta de l'Ebre

arros-ricentum-experiencia

Comparteix la teva experiència amb l'arròs ricentum. I descobreix altres experiències que ricentum et pot oferir.

Pujar arxiu

Arxiu no seleccionat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), les seves dades seran incorporades en una base de dades sense perjudici de que vostè pugui, en qualsevol moment, exercitar els drets de rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades.

facebook de Ricentum twitter de Ricentum